Zonder opdrachtgevers geen Redactie Oosten! Mijn dank is groot voor het vertrouwen dat ik van onderstaande organisaties krijg of heb gekregen! 

Provincie Overijssel

Provincie Overijssel

De provincie Overijssel is volop in beweging en communiceert op laagdrempelige wijze (jij & Overijssel) met de inwoners. De provincie maakt veel gebruik van externe professionals uit de regio. Hulde! Redactie Oosten loopt met grote regelmaat binnen bij verschillende afdelingen!


www.overijssel.nl

Sportservice Overijssel

Sportservice Overijssel

Een organisatie die prachtige ideƫle campagnes voert om Overijssel een gezonde en actieve regio te laten blijven. Redactie Oosten werkt al bijna 3 jaar mee aan uitdagende publiekscampagnes.


www.sportserviceoverijssel.nl

Kunsten op Straat

Kunsten op Straat

Een hoogwaardig kunstenfestival dat bekendheid geniet in heel Overijssel en daarbuiten. Voor Redactie Oosten een feestje om de communicatiestrategie te ontwikkelen en uit te voeren.


www.kunstenopstraat.nl

sezz

sezz

Een duik in het diepe! Een nieuwe positionering met bijpassende tone of voice. Redactie Oosten smult van het maken van deze teksten, want ze doen een 100% beroep op creativiteit en gevoel voor humor.


www.sezz.nl

vindjeklant.nl

vindjeklant.nl

Een collega-ondernemer helpen positioneren! Een ontdekkingstocht naar de bedrijfswaarden en die door middel van tekst voor het voetlicht brengen. Goed gevoel!


www.vindjeklant.nl

De Ysbreeker

De Ysbreeker

Interviews met deze directe Amsterdamse ondernemers monden vaak uit in onbedaarlijke lachbuien. Met de beste oneliners ooit! Communicatiemiddelen waar het plezier vanaf spat!


www.deysbreeker.nl

Bouwbedrijf Van Deelen

Bouwbedrijf Van Deelen

Stenen en beton een menselijk gezicht geven! Ervoor zorgen dat het bouwbedrijf een geliefde en graag geziene gast is binnen de gemeentegrenzen. Ook hier veel ruimte voor een kwinkslag in de communicatie. En Redactie Oosten knipoogt als de beste!


www.bouwbedrijfvandeelen.nl

totaalBED

totaalBED

Bij een nieuwe vormgeving hoort een nieuwe tone of voice. totaalBED is volop in beweging. Aantrekkelijke content staat hoog in het vaandel. Het ambitieuze verhaal van dit familiebedrijf is nu te lezen op de website.


www.totaalbed.nl

Van Spijker Bouw

Van Spijker Bouw

Grote bouwonderneming uit Meppel. Bouwer van infrastructurele werken zoasl bruggen en viaducten. Bij een nieuwe vormgeving ontwikkelde Redactie Oosten een passende tone of voice en verzorgde alle webteksten.


www.vanspijkerbouw.nl

John Max

John Max

John Max ontwikkelt marketingtools op het snijvlak tussen communicatie en IT. Dit bedrijf helpt bij de keuze en inzet van alle nieuwe media. Voor Stichting Bibliotheek.nl verzorgde Redactie Oosten alle content voor een e-zine.


www.johnmax.nl