Veel voorkomende reactie: Leuk Redactie Oosten! Zijn er ook filialen in het Noorden, Zuiden en Westen?
Antwoord: Voor zover ik weet niet, maar wellicht breiden we ooit uit. Mijn achternaam Oosten pakt in dit geval gewoon lekker uit. Helemaal omdat ik me heb gevestigd in het oostelijk deel van Nederland, namelijk in Zwolle.

Wie lopen er rond bij Redactie Oosten?
Het is bij Redactie Oosten een 'stuif-es-in' van ervaren professionals. Redactie Oosten stelt voor elke opdracht een uniek team samen. Zo blijft de opdrachtgever verzekerd van de juiste mensen met de meeste kennis van zaken. Redactie Oosten werkt samen met een groot netwerk van communicatiespecialisten. 

Wat is de specialiteit van Redactie Oosten?
Creatief nadenken! Dat zorgt in alle communicatietrajecten voor eigenwijze, sterke en onderscheidende middelen en methodieken.
Mijn hart gaat echt sneller kloppen als er een magazine gemaakt mag worden! Dat noem ik geen werk, dat is gewoon een feestje dat wekenlang duurt en lichtelijk uit de hand loopt!

Ik vertel je natuurlijk graag meer over mijn interessante hobby’s, waar ik de vrijmibo drink, wie mijn grote voorbeelden zijn en waarom je eigenlijk niet zonder me kunt...bel me even! 

Jessica Oosten

PS Wil je nog meer weten over mijn kennis, kunde en ervaring? Klik rechtsonder op de IN-button voor mijn linkedin profiel